Egyedi szoftvertermékek

Egyedi szoftvertermékek

Ügyfeleink egyedi és egyéni igényeire szabott magas hozzáadott értékű, asztali, webes illetve mobil alkalmazásokat fejlesztünk.
Web +<br/>E-Kereskedelem

Web +
E-Kereskedelem

A web a legfőbb erősségünk! Profi weboldalra, webáruházra vagy egyedi webes alkalmazásra van szüksége? Mi elkészítjük Önnek!
CRM + ERP

CRM + ERP

Fejlődésben lévő vállalatoknak teljes körű megoldást tudunk nyújtani, amely által nagyobb átláthatóságot, hatékony irányítási és döntéshozási folyamatokat tudnak bevezetni.
Online marketing

Online marketing

Ahhoz, hogy egy weboldal elérje piaci célját, folyamatosan új ügyfeleket kell generálnia! Ebben tud segíteni Önnek csapatunk!

Rólunk

Az Enetix Software Kft. 2006-ban alakult Románia központi régiójában, Csíkszeredában, mint minőségi IT megoldásokat illetve szolgáltatásokat nyújtó vállalat. Az elmúlt évek során az IT fontossága nagyon megnőtt és stratégiai szintre emelkedett a nagyvállalatokon, de a kis és középvállalkozásokon belül is, tevékenységi területtől függetlenül. Ezt a kedvező piaci környezetet kihasználva, kibővült szolgáltatásokkal és kiváló szakmai kompetenciákkal vagyunk jelen az egyedi szoftvertermékek, üzleti-informatikai megoldások, online üzleti alkalmazások, weboldalak, webáruházak fejlesztése, illetve az előbbiekhez kötődő informatikai tanácsadás területén.
Szolgáltatásainkat és egyedi fejlesztésű szoftvereinket helyi, romániai és nemzetközi piacokon egyaránt értékesítjük.
Hazai és nemzetközi IT projektjeinknek köszönhetően csapatunkban dolgozó szoftverfejlesztők és projektvezetők folyamatosan bővülő szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Emellett pedig innovatív, rugalmas és eredményorientált víziókat képviselnek. Erre alapozva olyan magas hozzáadott értékű szoftver megoldásokat fejlesztünk, amelyek segítségével ügyfeleink növelni tudják versenyképességüket és sikerességüket.
Az Enetix Software missziója az innovatív, magas hozzáadott értékkel rendelkező informatikai megoldások fejlesztése és az ide kapcsolódó szolgáltatások biztosítása, ezzel hozzájárulván az ügyfeleink fejlődéséhez és biztos sikeréhez.
Hisszük, hogy a precizitás, minőség, rugalmasság és megbízhatóság a legfőbb értékeinket képviseli.

Sok évi sikeres és kitartó munka eredményei számokban:

19
Év
130+
Sikeres Projekt
15
Ország
6
Kontinens

Technológia


.NET

 • C# / VB.Net
 • ASP.NET WebForms / MVC
 • WinForms
 • WCF
 • Xamarin

PHP

 • Drupal
 • WordPress / WooCommerce
 • PrestaShop
 • Magento

Mobile

 • iOS
 • Android
 • MoSync
 • Xamarin
biglogo

Frontend

 • HTML5 / CSS3
 • JavaScript / jQuery
 • Vue.js
 • WebGL

Databases

 • MS SQL Server
 • MySQL
 • PostgreSQL
 • Oracle

DevOps

 • Jenkins
 • PowerShell

hover
bnv

Elemzés

Az ügyfél kérései alapján felmérjük a lehetőségeket, és olyan részletes elképzeléssé dolgozzuk át, mely alapján a fejlesztés tervezhető lesz, a költségei pedig előre megbecsülhetőek.
hover
bnv

Tervezés

Az ötletből kidolgozzuk azt a tervet, amiben azonosítjuk a kulcsfontosságú használati eseteket, a rendszer alapvető szolgáltatásait, és felépítjük annak architektúráját.
hover
bnv

Fejlesztés

Ebben a fázisban a program vagy szolgáltatás teljes kidolgozásán dolgozunk, folyamatos interakcióban az ügyféllel, majd alapos teszteléssel zárjuk.
hover
bnv

Üzembe helyezés

Fontos, hogy az átadásra kerülő szoftver megfeleljen az elvárt minőségi mutatóknak és igényeknek. Szükség esetén program/rendszer-használati útmutatást és karbantartást is biztosítunk.

Szolgáltatások

Az Enetix fő tevékenysége széleskörű szoftverfejlesztési szolgáltatásokon alapszik, ezekről az alábbiakban bővebb információkat talál:

 • Egyedi szoftverfejlesztés
 • CRM implementáció
 • ERP, ügyviteli rendszerek
 • Webdesign és webfejlesztés
 • Webáruházak
 • Mobil alkalmazások
 • Outsourcing
 • Online marketing
 • Hoszting

Egyedi szoftverfejlesztés

Az ügyfeleinktől kapott igényspecifikáció alapján jól kidolgozott saját rendszertervet követve készítjük el az asztali, mobil és webes célú szoftver termékeinket. A teljes szoftverfejlesztési folyamat során a tervezéstől elkezdve a kivitelezésig átlátható költségvetésű és időben tervezhető szolgáltatást nyújtunk.

Minden esetben a legmegfelelőbb technológiát, illetve platformot választjuk ki és alkalmazzuk az ügyfél, valamint a projekt sajátosságának függvényében. Platformválasztáskor előnyben részesítjük a nyílt forráskódú programcsomagokat a hosszú távú fenntarthatóság és fejleszthetőség érdekében. Az általunk kivitelezett alkalmazások utólagos támogatását és karbantartását is biztosítjuk. Folyamatos kapcsolatban állva ügyfeleinkkel arra törekszünk, hogy teljesen elégedettek legyenek a megrendelt termékkel, megoldással.

Az idők során jelentős tapasztalatra tettünk szert üzleti és operatív alkalmazások, webalapú alkalmazások, e-Business & e-Commerce, komplex webes illetve asztali vállalati alkalmazások kivitelezésben.

CRM implementáció

Manapság a kisebb cégek többségének van már számlázó, illetve könyvviteli programja, a nagyobbaknak pedig van integrált ügyviteli rendszere. Ezek a rendszerek inkább a termékekről, bevételekről és költségekről szólnak, azonban az ügyfelekről rengeteg fontos adat és információ érkezik, amelyek sokszor nem kerülnek egy egységes rendszerbe. Erre szolgál a CRM, mint ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszer, amelyben az információk egyetlen megosztott adatbázisba tárolódnak, így az érintett alkalmazottak bármikor elérhetik ezeket.

A milliók által használt SugarCRM CE, egy nyílt forráskodú webes alkalmazás, amelynek az architektúráját nagyon jól ismerjük, átlátjuk így az ügyfél igényei alapján testre szabjuk, új és egyedi modulokat funkciókat fejlesztünk és specifikus riportok generálását vagy akár ERP rendszerekkel való integrálástt is megoldjuk. Nagy előnyként könyvelhető el, hogy lévén egy optimalizált webes alkalmazás, ezért az interneten bárhonnan és bármilyen eszközről elérhető.

Ezzel a megoldással lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek, hogy hatékonyabbá illetve döntéshozatali szempontból átláthatóvá tegyék vállalkozásuk értékesítési, marketing és ügyfélszolgálati tevékenységét.

ERP, ügyviteli rendszerek

A vállalkozások versenyképességének fenntartása illetve fokozása, a költségvetés kezelése, a készlet követése, gazdasági mutatók elemzése vagy akár a stratégiai döntések meghozatalánál fontos tényező lehet a naprakész, pontos információ. Erre szolgál az integrált vállalatirányítási rendszer más néven ERP (Enterprise Resource Planner), amely nemcsak bő eszköztárral rendelkezik, hanem formailag és törvényileg is eleget tesz a jelenleg érvényben lévő helyi és nemzetközi jogszabályoknak.

Az évek során részt vettünk néhány sajátos vállalatirányítási rendszer fejlesztésében és bevezetésében. Legkiemelkedőbb és évek óta jól működő rendszerünk a PIRO ERP, amelyet főleg ékszergyártó cégeknek terveztük, viszont más kézi termelési folyamaton alapuló iparágakra is alkalmazható.

Legújabb termékünk a Prisma ügyviteli rendszer, amely egy webalapú IT megoldás és kimondottan előnyös a több munkaponttal rendelkező kis- és középvállalkozásoknak, amelyek az interneten keresztül is tudják használni a rendszert, követhetik és elemezhetik a helyi (munkapont szintű) adatokat ezzel megspórolva a kiszállási, logisztikai költségeket és hatékonyabbá téve a döntéshozatali ciklust azáltal, hogy valós idejű, teljes rálátást kapnak a készletre, kifizetésekre, riportokra, egyszóval az egész cégre.

Webdesign és webfejlesztés

Az Internet növekvő népszerűségének köszönhetően, a klasszikus kommunikációs eszközökön túl a webes, online jelenlét is kulcsfontosságúvá vált számos magánszemély, vállalkozás, intézmény, non-profit szervezet számára. A webes megoldásaink képezik a legfőbb erősségünket, működésünk óta kiemelt szolgáltatásként kínáljuk és dinamikusan alkalmazkodunk a legújabb trendekhez. Tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink online jelenléte sokszor vállalkozásuk sikerében mérhető, ezért nagy figyelmet szentelünk az egyedi grafikai tervek kialakítására és felhasználóbarát weblapszerkezet megtervezésére, illetve a legkorszerűbb programozási nyelvek használatára. A weblapok fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektetünk a mobil eszközökre is optimalizált oldalak/interfészek kialakítására, valamint a robusztus, globálisan elterjedt tartalomkezelő (CMS) rendszerek használatára, amelyek bárki számára könnyű tartalom adminisztrálást biztosítanak.

Webfejlesztési projektjeink során ügyfeleink számára teljes csomagot biztosítunk, amely tartalmazza a személyre szabott arculatot, programozást, domén foglalást, tartalomfelöltést, keresőoptimalizálást (SEO), tárhelyszolgáltatást, utólagos karbantartartást és egyéb fejlesztéseket.

Portfoliónkat vállalati, önkormányzati és civil szférabeli weblapok széles skálája alkotja.

Webáruházak

Napjainkban a kereskedelemmel foglalkozó kis- és középvállalkozások számára elengedhetetlenül fontos az interneten történő értékesítés. Az internet komoly lehetőséget biztosít arra, hogy az eladó és a vevő könnyen egymásra találjanak. A világ bármely pontjára el lehet juttatni az eladásra kínált terméket, nem számít az időzona, a munkaprogram, egyszerűen csak jól kell csinálni az online értékesítést. A jó webes értékesítésnek technikai, logisztikai, marketing és pénzügyi vonatkozásait foglalja magába egy webáruház (webshop) alapú szoftver.

Cégünk webáruházak teljes arculatának a kidolgozásában, programozásában, robusztus admin felület kialakításában, online fizetési funkciók beépítésében, keresőptimalizásában,termékek feltöltésében, webszerveren való üzemeltetésben nyújt segítséget. Nem jelent akadályt a webáruházban a többnyelvűség támogatása és a termékek több pénznemben való bemutatása, így akár egy helyi vállalkozás a nemzetközi piacon is könnyedén megállja a helyét. Webáruházak implementálásánál az eCubator nevű saját platformunk mellett még használjuk a PrestaShop, WooCommerce és Magento közismert platformokat is.

Átadás után üzemeltetéssel és online marketinggel kapcsolatos szaktanácsadással segítjük ügyfeleinket, hogy minél több megrendelést bonyolítsanak le és elégedett vásárlókat szerezzenek.

Mobil alkalmazások

Az okostelefonok, táblagépek és PDA-k elterjedésével egy teljesen új és modern mobil iparág alakult ki, és ez minden valószínűséggel a közeljövőben még jobban beépül az emberek hétköznapjaiba. Napjainkban, az egyre növekvő mobileszköz-használatnak köszönhetően, a cégek és szervezetek már saját mobil alkalmazásokon keresztül igyekeznek ismertetni és értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat. A mobil alkalmazások egyre több területet hódítanak meg, a szórakoztató ipartól kezdve, a különböző kereskedelmi tevékenységeken át, az egészségügyi szolgáltatásokig, de a vállalatokon belül is, hatékonyságnövelő eszközként, a mindennapi munka könnyebb elvégzésében van jelentős szerepük.

Cégünk natív (Android és iOS) valamint cross-platformokra alapuló mobilfejlesztési szolgáltatásokat nyújt, az ötlettől a megvalósításig. Megfelelő tapasztalattal rendelkezünk a magasszintű felhasználói élményt biztosító felületek (UI) megtervezésében és kivitelezésében, illetve komplex alkalmazások funkcionalitásának megfelelő kialakításában.

A technológia lehetőségeit kihasználva ügyfeleinknek magas üzleti értékű és felhasználói élményt (UX) nyújtó mobil alkalmazásokat szállítunk le.

Outsourcing

A nearshore outsourcing egyre népszerűbb gyakorlat a nagy IT cégek körében, mivel a nyugati IT nagyvállalatok (is) jelentős erőforráshiánnyal küszködnek, úgy technikai, mint személyzeti téren, vagy mivel költségcsökkentésekhez folyamodnak. Ilyen szempontból előnyös célpont lehet Romániában a Közép Régió. Az itteni IT cégek, a nagyobb IT központokban (Bukarest, Kolozsvár, Jászvásár) működő cégekhez képest, amellett, hogy hasonló szakmai kompetenciákkal rendelkeznek, versenyképesebb árakat tudnak biztosítani. Továbbá lévén, hogy Románia tagja az Európai Uniónak, megszűntek az uniós országok közötti jogi és kommunikációs együttműködési korlátok.

Csíkszeredai és sepsiszentgyörgyi fejlesztő központjainkban dolgozó, széleskörű szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakembereink számára modern és rugalmas munkakörülményeket biztosítunk, folyamatos képzésrendszerben vesznek részt, így teljes mértékben meg tudnak felelni az ügyfélközeli, transzparens, távolsági munkavégzésnek.

Outsourcing szolgáltatásainkat megbízható és hosszú távú partnerségre, versenyképes költségekre, valamint elérhető időzónában történő, minőségi munkavégzésre építjük.

Online marketing

Az online marketing fontossága az utóbbi évtizedben jelentősen megnőtt, a klasszikus marketingeszközök kiegészítéseként nagyban segíti a weboldalak, termékek és szolgáltatások ismertté válását az Interneten.

Önmagában egy jól elkészített webáruház nem tudja elérni az üzleti célját, ha nincs komoly online marketing tevékenység a hátterében. Sokéves tapasztalattal végezzük az online marketingjét kis és nagy internetes áruházaknak.

Számos átlátható, tervezhető módszer és eszköz létezik, amelyek használatával, valamint keresőoptimalizálással (SEO) és fizetett Google Adwords és Facebook kampányokkal elérjük, hogy az ügyfeleink weboldalára, termékeire és szolgáltatásaira könnyen, az elsők között rátaláljanak a potenciális érdeklődők.

A kampányok során segítünk megtalálni az adott hírdetésre optimális felületeket, meghatározzuk a témába illeszkedő kulcsszavakat, az egyes hirdetési felületek formai igényeihez igazodva vállaljuk a reklámszövegek, bannerek elkészítését. A kampányok hatékonyságának követése érdekében, látogatottsági és konverziós statisztikákat, elemzéseket biztosítunk ügyfeleinknek, és folyamatosan finomhangoljuk a kampányokat, a meghatározott teljesítmény-mutatók (KPI) teljesítése érdekében.

Hoszting

Performáns infrastruktúrával ellátott New York-i és romániai adatközpontjainkban, saját szervereiken üzemeltetett web- és emailhoszting szolgáltatásainkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek elengedhetetlen a megbízható elektronikus levelezés (email), illetve hogy weboldaluk professzionális és biztonságos körülmények között üzemeljen, folyamatosan és gyorsan elérhető legyen, belföldi és külföldi felhasználók számára egyaránt.

A már meglévő weblapoknak vagy az általunk fejlesztetteknek kínálunk elérhető áron személyreszabott webtárhelyet és weboldal üzemeltetést. Továbbá személyesített SMTP, POP3 és IMAP alapú megbízható elektronikus levelezés üzemeltetését biztosítjuk, doménnév vásárlást, valamint DNS hosztingot és konfigurációt. Magas látogatottságú, sok erőforrást igénylő weblapoknak, webáruházaknak ajánljuk dedikált, teljesítmény szempontjából könnyebben skálázható performáns virtuális szerveinket (VPS).

Napi rendszerességgel végzünk biztonsági mentéseket így garantáljuk, hogy az adatok visszanyerhetőek legyenek esetleges műszaki (software vagy hardware) meghibásodás esetén, vagy azon esetekben, ha a webmester véletlenül letörli az adatokat.

Termékek

Projekt orientált szoftver cégként minden munkánk egyedi, viszont van néhány saját szoftvertermékünk is, amelyeket saját elképzelésből a nulláról építettünk fel és ezeket az ügyfelektől kapott visszajelzések / igények alapján folyamatosan fejlesztjük, követve az aktuális trendeket.


 • Prisma
 • OptimEZ
 • Ecubator

Prisma

Kis- és középvállalkozások számára fejlesztett ügyviteli rendszerünk, amely segít a termékek és ügyfelek nyilvántartásában, a készletvezetésben, a számlázásban, a kifizetések követésében, valamint különböző kimutatások, riportok elkészítésében is.
A rendszer webes technológiákon alapszik, így a több munkaponttal rendelkező vállalatok esetén, a központi adatbázisban tárolt adatok bármely munkapontról elérhetőek internetes kapcsolaton keresztül, valós idejű, munkapont szintű, illetve teljes rálátást biztosítva a készletekre, kifizetésekre, riportokra, vagyis az egész cégre.

A program számos konfigurálási opciót tartalmaz, amelyek segítségével különböző ágazatokban működő vállalatok (kereskedelem, termelés, e-kereskedelem) sajátos igényeit is le tudja fedni.
Webáruházat is üzemeltető vállalatok esetében a rendszer könnyen összekapcsolható a webshop-pal, és automatizált módon tudja végezni a termékek, a készlet információk, az ügyfelek és a megrendelések szinkronizálását.

OptimEZ

Ezen szoftverünk elsősorban olyan vállalkozások számára lehet előnyös, amelyek kiterjedt ügynökhálózattal rendelkeznek, és ezek tevékenységét nagyon pontosan, előre meg kell tervezni és után kell követni. A rendszer segítségével az ügynökök, de akár a teljes személyzet tevékenysége megtervezhető és követhető napra, órára, percre lebontva, illetve mindegyik tevékenységhez rendelhetőek olyan információk mint: ügyfél, helyszín, feladatok, jegyzetek, dokumentumok, stb. Ezen betervezett tevékenységek egy jól átlátható formában vannak megjelenítve, illetve nyomtatott formában is kinyerhetőek. A tevékenységek utánkövethetőek úgy a sikeresség, mint a betervezett és effektív idők szempontjából, így mérhetővé válik az ügynökök, illetve a személyzet tevékenysége és ennek hatékonysága.

A rendszer webes technológiákon alapszik, így internetes böngésző segítségével bárhonnan elérhető, akár mobil eszközökről is, ami jelentős előny lehet a terepen dolgozóknak.
A rendszer integrálható a vállalat ERP rendszerével, így kétirányú szinkronizációval megelőzhető számos adat (mint például az ügyfelek) többszöri bevezetése.

Ecubator

Saját fejlesztésű eCubator rendszerünk egy olyan komplex CMS (Content Management System) platform, amely egyidejűleg képes több weboldalat, webáruházat, de akár komplex web alkalmazásokat is támogatni, még akkor is, ha ezek az alkalmazások különböző természetűek és másak a céljaik. A lehetséges konfigurációk közül, az eCubator-alapú webes alkalmazásokat konfigurálhatjuk mint tartalomkezelt weboldalak, vagy mint online fizetési lehetőséggel és bevásárló kosárral rendelkező webáruházak, vagy olyan más webalkalmazások, amelyek testreszabott logikát tartalmaznak.

Az eCubator jóval több mint egy egyszerű CMS rendszer, bármilyen webalapú rendszer gerinceként használható, amely rugalmas adatkezelést és számos modult biztosít, kezdve a tartalomkezelési funkcióktól, az ügyféladatok és megrendelések kezelésén át a számlázásig vagy akár a hírlevélküldésig.


Portfólió

Az alábbiakban megtekintheti a web portfóliónkba tartozó kiemelt munkáinkat.

FairTools webáruház Magento / PHP
FunBike webáruház .NET / eCubator
PIRO ERP Drupal / PHP
Virtuális séták Csíkban .NET / eCubator
Zenit Panzió .NET / eCubator
Schulleri és társai ügyvédi társaság PHP / Wordpress
Palcaro .NET / eCubator
Dakota Security PHP / Wordpress
Csíki Vállalkozók Egyesülete .NET / eCubator
Koz-Service .NET / eCubator
Garden State Securities .NET / eCubator
Fenestela 68 .NET / eCubator
Élő Erdély Egyesület .NET / eCubator
Hargita Megyei Mezőgazdagági Igazgatóság .NET / eCubator
Truffoir – Erdélyi szarvasgomba .NET / eCubator
Lobogó panzió PHP / Wordpress
Arch Moulding .NET / eCubator
MPower Body Work .NET / eCubator
Bibas Group .NET / eCubator
IT PLUS Klaszter Drupal / PHP
FK Csíkszereda PHP / Wordpress
Harviz Joomla / PHP
AC Lighting PHP / Wordpress
Best Cast .NET / eCubator
Carl Sylsvestre Consulting .NET / eCubator
Detroit City .NET / eCubator
Dobos fényképészet .NET / eCubator
Frank Ridge Foundation PHP / Wordpress
Gerkon .NET / eCubator
M. Grunberg Inc PHP / Wordpress
Lamontis Partners .NET / eCubator
Pimpimpáré .NET / eCubator
The Last Castrato show .NET / eCubator
Undock portál .NET / eCubator
West-Con Consulting .NET / eCubator
Zbori.ro Drupal / PHP
Boomerangservices.ro Drupal / PHP
RomaniaRooms Drupal / PHP
Biofruct PHP / Wordpress
Caritas Drupal / PHP
Uniprest PHP / WooCommerce / Wordpress
AquaEnergia Drupal / PHP
Jakab Antal PHP / Wordpress
Cakesupplies USA PHP / PrestaShop
iData PHP / Wordpress
UPS Distribution PHP / WooCommerce / Wordpress
Electromix Magento / PHP
Saimon Electronics PHP / PrestaShop

Csapat

Csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberekből tevődik össze - jelenleg cégünknél huszonöt szoftverfejlesztő tevékenykedik, ami kiegészül további tizenöt kollégával, akik projektvezetőként, elemzőként, ügyfélszupportosként és tesztelőként dolgoznak. Nagy hangsúlyt fektetünk a csapaton belüli hatékony együttműködésre, illetve a folyamatos szakmai fejlődésre. Csak így tudunk ügyfeleinknek világszinvonalú szoftvertermékeket és IT szolgáltatásokat nyújtani.

Co-Founder, CEO
István
System Architect
Sarolta
Product Manager
István
Lead Developer
Orsolya
Fullstack Developer
Attila
Sales&Marketing Manager
Noémi
Dev Team Coordinator
Botond
Infrastructure Manager
László
Solution Specialist
Árpád
Lead Developer
László
DevOps Engineer
Örs
Customer Support Lead
Róbert
Fullstack Developer
Dragoș
Tester
Botond
Lead Developer
Hajnal
HR Manager
Ádám
Fullstack Developer
Anna
Account Manager
Katalin
QA Lead
Endre
Project Manager
István
Fullstack Developer
Izabella
Project Manager
Hunor
Marketing Assistant
Csongor
UX Designer
Andrea
Billing & Controlling
Ibolya
Fullstack Developer
Sebestyén
Fullstack Developer
Anita
Account Manager
Emese
Junior Developer
Zsolt
Fullstack Developer
Andor
Fullstack Developer
Márta
Project Manager
Attila
DevOps Engineer
Erika
Customer Support
Szilvia
Fullstack Developer
Szabolcs
Junior Developer
Renáta
Customer Support
Matilda
Project Manager
Eszter
Tester
Anett
Junior Developer
Loránd
Sales Assistant
Norbert
Customer Support
Zsuzsanna
Billing Assistant
Zsuzsanna
Customer Support
Réka
Customer Support
Norbert
Customer Support
Endre
Junior Developer
Alpár
Junior Developer
Attila
Junior Developer

Karrier
Cégünk a számos beérkező megrendelés következtében folyamatosan növekszik, ezért bővíteni szeretnénk csapatunkat új munkatársakkal. Olyan kollégákat keresünk, akik rutinosan mozognak egy-egy szakterületen, de emellett nyitottak a folyamatos tanulásra, és hajlandóak a projektmunkák során még tovább fejlődni. Az elvárt szakmai tapasztalat mellett a legfontosabb kompetencia, amivel az ideális jelöltünk rendelkezik, a részletekre való odafigyelés, a jó kommunikációs készség és a kiválóságra való folyamatos törekvés. Fiatal és energikus csapatunk motivációban nem szenved hiányt, kitartó munkánk eredményeként termékeinket és szolgáltatásainkat mind belföldön, mind pedig külföldön elismerik.
Légy te is tagja az ENETIX csapatnak!

Csatlakozz!

Kapcsolat

Szék út, 7/A szám
530201 Csíkszereda, Hargita megye, Románia
+40-744-766.860, office@enetix.ro

RO18765987
J19/505/2006
RO80 BTRL RONC RT04 0789 0201 - Transilvania Bank

Küldjön nekünk üzenetet az alábbi űrlap segítségével.